Menu

OVER ONZE BIJZONDERE WERELD

Wij bouwen verpakkingslijnen voor klanten over de hele wereld, die zich vooral bevinden in de foodindustrie. Wij hebben een frisse blik, denken anders, hebben een mening en veranderen continu. Wij zijn er van overtuigd dat gelukkige collega’s zorgen voor gelukkige klanten.

Bekijk meer

IMPROVE BUSINESS TOGETHER

WAAR HET BEGON

Bekijk niverplast.com

Het begon allemaal bij Gerrit Jan, startend als vertegenwoordiger bij een verpakkingsbedrijf. Op een dag besloot hij zelf te gaan handelen in verpakkingsmaterialen. Samen met Ineke en baby Richard is Niverplast (Nieuwenhuis Verpakkingen en Plastics) een feit!

Het handelen in verpakkingsmaterialen was zo’n succes dat werd besloten om zelf zakken te gaan produceren. De eerste collega’s kwamen in dienst en de eerste vaste klanten waren binnen. Een aantal jaren later kwam de vraag uit de markt of de zakken niet automatisch geplaatst konden worden. Nou ja waarom niet? Laten we het proberen!

Ondertussen zijn wij meer dan dertig jaar verder en bouwen wij verpakkingslijnen voor klanten over de hele wereld. Wat begon met één persoon vanuit huis, is nu drie verhuizingen verder en uitgebreid met meer dan 130 collega’s. Niverplast is een plek geworden waar samen mooie dingen worden gemaakt en leuke dingen worden gedaan.

Bekijk niverplast.com

"Gelukkige collega's zorgen voor gelukkige klanten!"

START EEN GLANSRIJKE CARRIERE

WERKEN BIJ NIVERPLAST

Vacatures

Om gelukkig te zijn in je werk moet je plezier hebben in je werk. Dit kan je alleen zijn als het werk jou interesseert, je daarin uitdaging vindt, je verantwoordelijk voelt en autonomie hebt. Alleen dan kan en wil je extra stappen zetten om nieuwe dingen te leren en je zelf te blijven ontwikkelen.

Wij hebben geen management; Wij geloven dat vrijheid en verantwoordelijkheid de basis vormen van leuk werk. Niverplast heeft daarom geen directie en managers, er is geen sprake van rangen en standen. Je bent eigen baas en daarmee verantwoordelijk voor je eigen werk.

Wij geloven in een praktische, betrokken en nuchtere aanpak: geen theoretische beschouwingen maar gewoon boerenverstand.

Het enige constante binnen Niverplast is dat alles continu verandert. Vind jij dat iets leuker en makkelijker kan? Go for it! Iedereen in de organisatie, en dan bedoelen we echt iedereen, kan veranderingen doorvoeren.

Wij vinden talent belangrijk. Je krijgt de ruimte om een opleiding, cursus en workshops te volgen. Wij moedigen het van harte aan om je talenten te ontwikkelen!

Vacatures